Openingstijden: ma-vr 8.00 - 17.30 uur za 9.00 - 15.00 uur
Lekdijk 14, 2957 CA Nieuw-Lekkerland
0184 681 795

Een echt familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Nieuw-Lekkerland. Ieder familielid heeft zo zijn eigen taken. Dhr. Teus Aantjes richt zich voornamelijk op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Zoon Wilco, neef Theo en Christian, onze eerste klas monteurs, zorgen ervoor dat alle reparaties met grote vakbekwaamheid worden uitgevoerd. De administratie wordt gedaan door Mevr. Gerda Aantjes.

 

Onderhoud & reparatie

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, verzorgen wij het onderhoud van alle merken auto's. Onze werkplaats is hiervoor voorzien van drie bruggen.

Door goede afspraken met leveranciers, kunnen wij onderdelen vaak al binnen één uur na bestelling in huis hebben. Kleine reparaties kunnen wij zodoende binnen 1 dag afronden.

Wilt u een autoradio of carkit laten inbouwen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u diverse mogelijkheden hiervoor aanbieden.

Leenauto

Speciaal voor onze klanten hebben wij enkele leenauto's beschikbaar staan. Zo kunt u uw weg vervolgen terwijl wij het onderhoud of de reparatie van uw auto verzorgen. Tegen een geringe kilometer vergoeding kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Gespecialiseerd in het repareren van alle merken auto's.

Pech? Wij halen u met de Autoambulance

Wij zijn in het bezit van een autoambulance waarmee wij uw kapotte auto kunnen ophalen! Heeft u elders een occasion gezien en wilt u deze bij ons komen bekijken? Laat het ons weten. Wij halen de occasion op bij een collega dealer, zodat u de auto bij ons kunt bekijken en gebruik kunt maken van onze kennis en advies. Zo hoeft u niet naar een onbekende garage toe.

APK

Wij zijn een gecertificeerd APK keuringsstation voor zowel diesel als benzine auto's. Moet uw auto binnenkort gekeurd worden? Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Bovag

Garage van Vlijmen is aangesloten bij de Bovag. De Bovag is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Daarnaast is Bovag een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt Bovag als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, Bovag biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij Bovag aangesloten bedrijven.

Nationale Auto Pas

Ook ontvangt u bij de aanschaf van een occasions de Nationale Auto Pas. Nationale Auto Pas, kortweg NAP, is de enige, onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto’s registreert. Deze worden opgeslagen in een databestand en kunnen worden opgevraagd door alle deelnemende autobedrijven - merkgebonden dealerbedrijven en universele autobedrijven - in Nederland. Tevens is inzage mogelijk bij ANWB keuringsstations in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.